Om

Liker du å vite mer?

Denne siden vil komme i gang …

Kort sagthvordanhva hvorforhvemFAQVilkår og betingelser
Kort oppsummert

Det er vårt mål å ta bryet ut av vennskap og dating og å gjøre det enkelt å finne autistiske singler online!

Å registrere deg for å få kontakt med noen som deg tar rundt 3-4 minutter og er virkelig verdt et forsøk.

Som basic-medlem (gratis) kan du se deg rundt, bli venn med og bruke forumet vårt. For å sende meldinger trenger du en oppgradering… Som et betalende medlem kan gjøre det samme som et Grunnleggende medlem pluss at du kan sende meldinger ubegrenset med dine online venner og chatte.

Les under neste fane om våre gratis prøveperioder og prisplaner.

Hvordan

Hvordan fungerer registreringen?

 • Registrer deg for en konto (kvinner kan sende meldinger automatisk)
 • Fyll ut så mange detaljer om deg selv som du kan
 • Når du er ferdig, velger du "pluss" eller "gratis med prøveversjon"

Hvordan fungerer nettstedet?

 • Du kan søke eller bare velge hvem som helst hvor som helst og vise interesse ved å bli venn med
 • Etter at forespørselen din er akseptert, kan du sende meldinger
 • Pluss- og premiummedlemmer kan sende meldinger. grunnleggende medlemmer må oppgradere.
 • (Video)chat med andre medlemmer (kun Platinum, Gold og Premium).
 • Og det er en matching etter avstand og interesser

Hva kan jeg gjøre?

 • Du kan søke etter treffet ditt
 • Du kan vise din interesse ved å sende vennskapsforespørsler.
 • Du kan skrive i forumet vårt.
 • Betalende medlemmer kan sende meldinger til andre.

Hva koster det?

 • GRATIS medlemskap er gratis selvfølgelig
 • PREMIUM MED GRATIS PRØVEPERIODE koster $ 0, – for den første uken og deretter $ 3 per uke. Du kan avbryte når som helst under medlemskapsinnstillingene.
 • GOLD medlemskap koster $ 9, – med en gjentakelse på $ 5, – pr måned
 • PLATNUM medlemskap koster $ 35, – for det første året og $ 20, – hvert påfølgende år.

Hvorfor så billig?

 • Kjærlighet og vennskap bør være gratis, men likevel tar dette nettstedet tid og penger å vedlikeholde, så vi må dekke noen av kostnadene våre
 • Det må være rimelig for alle

Ikke glem å være trygg!

Hva

Hva er Aspie Singles?

Aspie-singles.com er en vennlig Autism Dating – Aspergers dating og vennskap nettsted. Vi opererer over hele verden, men vi er en av de høyest rangerte nettstedene for Autism Dating i USA, Canada og Storbritannia.

Kvinner kan bruke alle funksjonene gratis her, dette er grunnen til at vi har et uvanlig høyt forhold mellom kvinner på nettstedet vårt. Menn må betale en liten avgift for å sende meldinger. Dette er også for å hindre at hunnene blir kvalt av et skred av meldinger.

Hvis du føler at du er helt ikke-binær og føler at du også bør ha en gratis tur, er det bare å sende oss en melding.


Dette nettstedet er mye arbeid og koster litt også, så det må tjene penger. Inntektene fra nettstedet går rett tilbake til reklame og markedsføring. Så du hjelper i utgangspunktet deg selv, andre og samfunnet når du er et betalende medlem.

Hvorfor

Hvorfor Aspie Singles?

Det er oftere enn ikke utfordrende for oss med Aspergers syndrom eller på autismespekteret å finne en dato. Det er ofte vanskelig å føle seg trygg og å føle seg forstått. Og selv om det allerede er flere Autism Dating nettsteder og Aspergers Dating nettsteder rundt, de fleste av disse er dyre pay-nettsteder hvor du må betale $ 25-30 i måneden for de samme eller enda mindre funksjoner enn de du finner på Aspie Singles.

Det er ofte lettere for oss å føle oss forstått av noen andre som er på autismespekteret. Vi er ofte mer i stand til å akseptere og verdsette hverandres særegenheter og frynsegoder, vi jobber etter direktehet, og vi blir ikke rare av stimming. Men vi bør heller ikke telle noen søte og tolerante Neurotypical ut. Personer med Aspergers syndrom eller autismespektre blir av mange sett på som vakkert unike og verdsatt for det. Du kan finne dem også på dette nettstedet. Alle som ønsker dating med en mann med autisme eller en kvinne med autisme er velkommen. 😉

Hvem

Koble opp med en aspie?

De fleste av våre medlemmer har Aspergers syndrom eller er på Autismespekteret, men du er også velkommen på vår autisme og Aspergers Datingside hvis du ikke er diagnostisert med Asperger eller autisme selv, bare hold noen ting i tankene mens du kan bli tiltrukket av vår ærlighet, klarhet og geekiness ;). Hvis du mistenker at du kan være på Autismespekteret selv, vil vi gjerne peke deg herfor en rimelig korrekt selvdiagnose. En

Faq

Faq

Les vår FAQ og bli klokere!

Vi vil gi deg litt FAQ. Vi vil sannsynligvis utvide dette når vi får virkelige spørsmål (spør oss gjerne) eller når vi bare føler oss inspirert. Så vi vil utvide denne FAQ med faktiske ofte stilte spørsmål senere.

Hva er Aspie-singles.com?

På dette nettstedet kan personer med Aspergers syndrom / ASD møte andre på spekteret for dating og vennskap.

Hvor finner jeg deres vilkår og betingelser?

Du finner dem i bunnteksten på nettstedet eller her.

Hvor gammel bør jeg være før jeg registrerer meg?

Du bør være minst 18 år.

Hva kan jeg forvente av et medlemskap?

Du kan bla gjennom profiler, søke i profiler, sende meldinger med andre medlemmer og se fotoalbumene deres.

Noen er virkelig avlytting meg

Rapporter dem personlig til administratoren. Ikke flagg dem fordi det kan slette noen data som vi ønsker å gjennomgå. Alvorlige misbrukere vil bli blokkert permanent med et IP-forbud. Avhengig av alvorlighetsgraden av misbruket, vil vi ikke nøle med å rapportere svært alvorlige overgrep til overgriperens lokale myndigheter.

Vil du spam meg med masse e-post etter at jeg registrerer meg?

Neida, vi vil ikke helst bruke det "interne" meldingssystemet for å snakke med deg, ikke din personlige e-postadresse. I noen tilfeller kan det hende at vi sender et spesielt varsel per post til alle brukere. Du godtar det ved å registrere deg.

Hva gjør dere med min personlige informasjon?

Ingenting. Vi vil ikke bruke den på noen annen måte enn du har ment den for. Vi deler eller selger ikke informasjonen din som så mange andre gjør. Så informasjonen din er trygg hos oss.

Hva med kryptering?

Passord er kryptert i databasen og vi bruker på SSL utstedt av COMODO. Dette betyr at all trafikk mellom deg og nettstedet er kryptert. Vi anbefaler imidlertid at du bruker et unikt passord for bare dette nettstedet.

Comodo Pålitelig Site Seal

SSL-sertifikat

Hvis jeg registrerer meg, vil alle kunne se profilen min?

Nei, profilen din er kun synlig for innloggede brukere! Dette til tross for synlighetsinnstillingene i profilen din. De er overstyrt for å beskytte personvernet ditt. Imidlertid. Profilbildet og håndtaket ditt vil være synlig på forsiden. Hvis du liker å være helt anonym, anbefaler vi at du bruker et generelt (anstendig) profilbilde, og legger bilder av deg selv i galleriet ditt.

Hva med spam og forfalskninger på nettstedet ditt?

Vi har forskjellige moduler som kjører og minimerer spammere, svindlere og kjente internettmisbrukere. Hvis noen tilfeldigvis slipper gjennom, kan du rapportere til nettstedet admin eller flagge dem. Vi kan aldri garantere et nettsted uten disse, men vi gjør vårt ytterste for å holde det så rent som mulig. Bortsett fra alt dette går vi gjennom nettstedet for å slette tomme profiler fra tid til annen.

Er det regler for bildene jeg laster opp?

Ingen nakenhet!!! Ingen forfalskninger … Nakenbilder i profilen din blir ikke tolerert og fjernet sammen med resten av profilen din. Vi har en hard politikk på dette som dette er et nettsted for dating og vennskap er det ikke en sex datingside. Falske bilder som fremstiller noen andre som om det var deg, vil bli fjernet. Hvis vi finner ut og du vil bli servert med en advarsel. Du står videre fritt til å laste opp profilbilder av din personlige helt, kaninen din, katten eller skilpadden din, din favorittfilosof eller musiker, så lenge det er veldig åpenbart at dette ikke er deg…

Er det regler for profilen min?

Ja. Ikke noe seksuelt innhold. Ingen trakassering. Du må også ha innhold. Tomme profiler vil bli slettet.

Jeg ser bildet mitt på forsidekarusellen og ser statusoppdateringer når jeg er logget av. Det vil jeg ikke!

Du kan velge et nøytralt bilde som ikke inneholder deg som hovedprofilbilde og et ikke-åpenbart skjermnavn. Bilder av deg selv kan du legge inn i ditt personlige album. De er bare synlige for påloggede brukere. Statusoppdateringene viser bare hva som skjer, men det vises ingen detaljer.

Jeg vil endre profilinformasjonen min, men ser ikke hvordan.

I profilen din blar du litt ned til du ser "aktivitet", "Profil" "Varsler" og så videre… der velger du "profil". så kommer du til en ny skjerm med "vis" "rediger" "profilbilder"… Du velger "rediger" der. Da kommer alle profilfeltene opp for deg å redigere.

Jeg er et betalende medlem og ønsker å kansellere min gjentakende betaling.

Dette kan du gjøre her
Hvis du opplever problemer med dette, vennligst kontakt oss. Vi kan også gjøre det for deg.

Slette kontoen min

Vi håper du fant noen. Det er målet med dette nettstedet. Så for å slette kontoen din, gå til profilen din, velg "innstillinger" og velg "Slett konto".

Jeg er ikke medlem, så hvordan kontakter jeg deg utenfor dette nettstedet?

Du kan sende oss en e-post på info@aspie-singles.com

Regler og vilkår

Regler og vilkår

Registrering og kontoer

1.1 For å være kvalifisert for en individuell konto på nettstedet vårt www.aspie-singles.com må du være minst 18 år og fylle ut alle obligatoriske felt på registreringsskjemaet (e).

1.2 Du kan registrere deg for en konto på nettstedet vårt ved å fylle ut og sende inn registreringsskjemaet for kontoen på nettstedet vårt.

1.3 Du må varsle oss skriftlig umiddelbart hvis du blir oppmerksom på uautorisert bruk av kontoen din.

1.4 Du må ikke bruke noen annen persons konto for å få tilgang til nettstedet.

1.5 Du skal ikke ha blitt dømt for noe lovbrudd, eller underlagt noen rettskjennelse, knyttet til overgrep, vold, seksuell forseelse eller trakassering.

Bruker-ID-er og passord

2.1 Hvis du registrerer deg for en konto på nettstedet vårt, vil du bli gitt deg, eller du vil bli bedt om å velge bruker-ID og passord.

2.2 Bruker-ID-en din må ikke være ansvarlig for å villede og må overholde innholdsreglene som er angitt nedenfor; du må ikke bruke kontoen eller bruker-ID-en din til eller i forbindelse med etterligning av noen person.

2.3 Du må holde passordet ditt konfidensielt og må ikke deles med noen tredjepart.

2.4 Du må varsle oss skriftlig umiddelbart hvis du blir oppmerksom på at passordet ditt avsløres.

2.5 Du er ansvarlig for enhver aktivitet på nettstedet vårt som oppstår som følge av manglende evne til å holde passordet ditt konfidensielt, og kan holdes ansvarlig for eventuelle tap som oppstår som følge av en slik feil.

Kansellering og suspensjon av konto

3.1 Vi kan:

(a) suspendere kontoen din;

(b) avslutte kontoen din; Og/eller

(c) redigere kontoopplysningene dine,

når som helst etter eget skjønn uten varsel eller forklaring, forutsatt at hvis vi kansellerer tjenester du har betalt for, og du ikke har brutt disse vilkårene, vil vi refundere deg et forholdsmessig beløp av betalingen din, slikt beløp skal beregnes av oss ved hjelp av en rimelig metode.

3.2 Du kan avslutte kontoen din når som helst. Du vil ikke ha rett til refusjon hvis du kansellerer kontoen din i samsvar med denne delen.

Dating tjenester

4.1 Du kan registrere deg gratis for å bla gjennom deler av nettstedet gratis. Visse funksjoner, som å kontakte andre medlemmer, blir betalt.

4.2 Registrerte brukere med passende abonnementer skal kunne: få tilgang til datingrelaterte tjenester på nettstedet vårt, som kan omfatte:

(a) laste opp en personlig profil;

(b) tilgang til vår søkbare database med andre brukeres personlige profiler;

(c) private meldinger eller andre brukere; Og/eller

4.3 Du erkjenner at vi ikke kan holdes ansvarlig for oppførselen til brukerne våre, enten på eller utenfor nettstedet, og vi kan ikke garantere at informasjon gitt av en bruker er sann, nøyaktig, fullstendig, aktuell og ikke villedende; du vil ikke holde oss ansvarlige med hensyn til tap eller skade som oppstår som følge av brukeradferd eller brukerinformasjon.

4.4 Vi kan ikke gi råd om eller megle ekteskap eller langsiktige forhold. Vi har ikke en kontraktsmessig forpliktelse eller moralsk eller etisk ansvar for å: Verifisere identiteten til personer som registrerer seg for å bruke tjenestene våre; eller for å verifisere eller overvåke innhold; Som medlem rådes du til ikke å anta at noe innhold eller profil lastet opp av et medlem er korrekt. En person kan hevde å ikke være den de hevder å være. Du bør til enhver tid utvise den samme forsiktigheten du normalt ville gjort når du møter mennesker. Vi kan ikke holdes ansvarlig for falsk eller villedende informasjon eller uttalelser fra brukere.

4.5 Når du arrangerer å møte en annen person gjennom bruk av våre tjenester, må du ta passende forholdsregler. Slike møter skjer på egen risiko og er ikke vårt ansvar.

Personlige profiler

5.1 All informasjon du oppgir som en del av en personlig profil på nettstedet må være sann, nøyaktig, aktuell, fullstendig og ikke-villedende.

5.2 Du må holde din personlige profil på nettstedet vårt oppdatert.

5.3 Personlig profilinformasjon må også overholde bestemmelsene i avsnitt 5.

5.4 Du frasier deg all regress mot oss på grunnlag av eventuell skade på retten til å bruke ditt bilde, ære og omdømme og personvern, og du har gitt ditt forutgående samtykke ved å registrere deg hos oss.

Avgifter

6.1 Nettstedet har to medlemsnivåer. Et livstidsmedlemskap og et medlemskap med en gratis prøveperiode.

6.2.   Etter den gratis prøveperioden vil bankkontoen din bli belastet med medlemsavgiften som er nevnt i medlemskapsnivået ditt. Kansellering av medlemskapet ditt er ditt ansvar. Aspie Singles bærer ikke noe ansvar for pågående uttak mens du ikke bruker nettstedet. Aspie Singles er ikke ansvarlig for pågående uttak etter at du har mistet passordet ditt eller etter tap av annen legitimasjon. Du frasier deg all regress mot oss i slike tilfeller, og vi anbefaler deg å bruke kontaktskjemaet for å hjelpe deg.

Avstandskontrakter: avbestillingsrett.

7.1 Du har rett til å kansellere kontoen din når som helst.

Ditt innhold: lisens

8.1 I disse vilkårene betyr "innholdet ditt" alle arbeider og materialer (inkludert uten begrensning tekst, grafikk, bilder, lydmateriale, videomateriale, audiovisuelt materiale, skript, programvare og filer) som du sender til oss eller nettstedet vårt for lagring eller publisering på, behandling av eller overføring via nettstedet vårt.

8.2 Du gir oss en verdensomspennende, ugjenkallelig, ikke-eksklusiv, royalty-fri lisens til å bruke, reprodusere, lagre, tilpasse, publisere, oversette og distribuere innholdet ditt i eksisterende eller fremtidige medier / reprodusere, lagre og publisere innholdet ditt på og i forhold til dette nettstedet og ethvert etterfølgende nettsted / reprodusere, lagre og, med ditt spesifikke samtykke, publisere innholdet ditt på og i forhold til dette nettstedet.

8.3 Du gir oss rett til å viderelisensiere rettighetene som er lisensiert i henhold til avsnitt 8.2.

8.4 Du gir oss rett til å anlegge sak for brudd på rettighetene lisensiert i henhold til avsnitt 8.2.

8.5 Du frasier deg herved alle dine moralske rettigheter i innholdet ditt i den grad det er tillatt i henhold til gjeldende lov; og du garanterer og representerer at alle andre moralske rettigheter i innholdet ditt er frafalt i den grad det er tillatt i henhold til gjeldende lov.

8.6 Du kan redigere innholdet ditt i den grad det er tillatt ved hjelp av redigeringsfunksjonaliteten som er tilgjengelig på nettstedet vårt.

8.7 Uten at det berører våre andre rettigheter i henhold til disse vilkårene, hvis du bryter noen bestemmelse i disse vilkårene og betingelsene på noen måte, eller hvis vi med rimelighet mistenker at du har brutt disse vilkårene og betingelsene på noen måte, kan vi slette, avpublisere eller redigere noe eller alt innholdet ditt.

Innholdet ditt: regler

9.1 Du garanterer og representerer at innholdet ditt vil overholde disse vilkårene.

9.2 Innholdet ditt må ikke være ulovlig eller ulovlig, må ikke krenke noen persons juridiske rettigheter, og må ikke være i stand til å føre til rettslige skritt mot noen person (i hvert tilfelle i enhver jurisdiksjon og i henhold til gjeldende lov).

9.3 Innholdet ditt, og bruken av innholdet ditt av oss i samsvar med disse vilkårene og betingelsene, må ikke:

(a) være injurierende eller ondsinnet falsk;

(b) være uanstendig eller uanstendig;

(c) krenke opphavsrett, moralske rettigheter, databaserettigheter, varemerkerettigheter, designrettigheter, rett til overføring eller andre immaterielle rettigheter;

(d) krenke noen rett til tillit, rett til personvern eller rettighet i henhold til databeskyttelseslovgivningen;

(e) utgjør uaktsom rådgivning eller inneholder uaktsomme uttalelser;

f) utgjøre en oppfordring til å begå en forbrytelse, instrukser for gjennomføring av en forbrytelse eller fremme av kriminell aktivitet,

(g) være i forakt for en domstol, eller i strid med en rettskjennelse;

(h) være i strid med rasemessig eller religiøst hat eller diskrimineringslovgivning;

(i) være blasfemisk;

(j) være i strid med lovgivningen om offisielle hemmeligheter;

(k) være i strid med kontraktsforpliktelser til noen person;

(l) skildre vold på en eksplisitt, grafisk eller umotivert måte;

(m) være pornografisk, utuktig, antydende eller seksuelt eksplisitt;

(n) være usanne, falske, unøyaktige eller misvisende;

(o) bestå av eller inneholde instruksjoner, råd eller annen informasjon som kan handles på og kan, hvis det handles på, forårsake sykdom, skade eller død, eller annet tap eller skade;

(p) utgjør spam;

(q) være støtende, villedende, uredelig, truende, fornærmende, trakasserende, antisosial, truende, hatefull, diskriminerende eller provoserende; eller

(r) forårsake irritasjon, ulempe eller unødvendig angst for enhver person.

9.4 Innholdet ditt må være passende, sivilt og smakfullt, og i samsvar med allment aksepterte standarder for etikette og oppførsel på internett.

Rapportér misbruk

10.1 Hvis du får vite om ulovlig materiale eller aktivitet på nettstedet vårt, eller materiale eller aktivitet som bryter disse vilkårene, vennligst gi oss beskjed.

10.2 Du kan gi oss beskjed via e-post.

Begrensede garantier

11.1 Vi garanterer ikke eller representerer:

(a) fullstendigheten eller nøyaktigheten av informasjonen som er publisert på nettstedet vårt;

(b) at materialet på nettstedet er oppdatert; eller

(c) at nettstedet eller en tjeneste på nettstedet vil forbli tilgjengelig.

11.2 Vi forbeholder oss retten til å avbryte eller endre noen eller alle våre nettstedstjenester, og å slutte å publisere nettstedet vårt, når som helst etter eget skjønn uten varsel eller forklaring; og bortsett fra i den grad det er uttrykkelig angitt ellers i disse vilkårene, vil du ikke ha rett til kompensasjon eller annen betaling ved opphør eller endring av nettstedstjenester, eller hvis vi slutter å publisere nettstedet.

11.3 I den grad det er tillatt i henhold til gjeldende lov og underlagt avsnitt 12.1, utelukker vi alle representasjoner og garantier knyttet til innholdet i disse vilkårene, nettstedet vårt og bruken av nettstedet vårt.

Begrensninger og utelukkelser av ansvar

12.1 Ingenting i disse vilkårene og betingelsene vil:

(a) begrense eller utelukke ethvert ansvar for død eller personskade som følge av uaktsomhet;

(b) begrense eller ekskludere ethvert ansvar for svindel eller bedragersk feilaktig fremstilling;

(c) begrense eventuelle forpliktelser på noen måte som ikke er tillatt i henhold til gjeldende lov; eller

(d) utelukke eventuelle forpliktelser som ikke kan utelukkes i henhold til gjeldende lov,

og, hvis du er en forbruker, vil dine lovbestemte rettigheter ikke bli ekskludert eller begrenset av disse vilkårene, unntatt i den grad loven tillater det.

12.2 Begrensningene og utelukkelsene av ansvar som er angitt i dette avsnitt 16 og andre steder i disse vilkårene:

(a) er underlagt punkt 12.1; og

(b) regulere alle forpliktelser som oppstår i henhold til disse vilkårene og betingelsene eller knyttet til innholdet i disse vilkårene, inkludert forpliktelser som oppstår i kontrakt, i erstatning (inkludert uaktsomhet) og for brudd på lovbestemt plikt.

12.3 Vi er ikke ansvarlige for tap eller skade av noe slag.

12.4 Vi vil ikke være ansvarlige overfor deg med hensyn til tap som oppstår som følge av hendelser eller hendelser utenfor vår rimelige kontroll.

12.5 Vi vil ikke være ansvarlige overfor deg med hensyn til tap, inkludert (uten begrensning) tap av eller skade på fortjeneste, inntekt, inntekt, bruk, produksjon, forventede besparelser, forretninger, kontrakter, kommersielle muligheter eller goodwill, tap av goodwill eller omdømme; skade på tap av data, indirekte tap eller følgetap.

12.6 Vi vil ikke være ansvarlige overfor deg med hensyn til tap eller korrupsjon av data, database eller programvare, forutsatt at hvis du inngår kontrakt med oss i henhold til disse vilkårene og betingelsene som forbruker, gjelder ikke dette avsnitt 12.6.

12.7 Vi vil ikke være ansvarlige overfor deg med hensyn til spesielle, indirekte eller følgeskader, forutsatt at hvis du inngår kontrakt med oss i henhold til disse vilkårene og betingelsene som forbruker, gjelder ikke dette avsnitt 12.7.

12.8 Du godtar at vi har en interesse i å begrense det personlige ansvaret til våre ledere og ansatte, og med hensyn til den interessen erkjenner du at vi er en enhet med begrenset ansvar; du samtykker i at du ikke vil fremme noe krav personlig mot våre ledere eller ansatte med hensyn til tap du lider i forbindelse med nettstedet eller disse vilkårene (dette vil selvfølgelig ikke begrense eller utelukke ansvaret til den begrensede ansvarsenheten selv for handlinger og unnlatelser fra våre ledere og ansatte).

12.9 Vårt samlede ansvar overfor deg med hensyn til enhver kontrakt for å levere tjenester til deg i henhold til disse vilkårene og betingelsene skal ikke overstige det største av:

(a) USD 300; og

(b) det totale beløpet som er betalt og skal betales til oss i henhold til kontrakten.

Skadeserstatning

13.1 Du holder oss herved skadesløse, og forplikter deg til å holde oss skadesløse mot alle tap, skader, kostnader, forpliktelser og utgifter (inkludert uten begrensning juridiske utgifter og eventuelle beløp betalt av oss til en tredjepart i oppgjør av et krav eller tvist) pådratt eller lidd av oss og som oppstår direkte eller indirekte som følge av:

(a) ethvert brudd fra deg på noen bestemmelse i disse vilkårene og betingelsene; eller

(b) din bruk av nettstedet vårt.

Brudd på disse vilkårene

14.1 Uten at det berører våre andre rettigheter i henhold til disse vilkårene, hvis du bryter disse vilkårene og betingelsene på noen måte, eller hvis vi med rimelighet mistenker at du har brutt disse vilkårene og betingelsene på noen måte, kan vi:

(a) sende deg en eller flere formelle advarsler;

(b) midlertidig suspendere din tilgang til nettstedet vårt;

(c) permanent forby deg å få tilgang til nettstedet vårt;

(d) blokkere datamaskiner som bruker IP-adressen din fra å få tilgang til nettstedet vårt;

(e) kontakte noen eller alle internettleverandørene dine og be om at de blokkerer tilgangen din til nettstedet vårt;

(f) gå til rettslige skritt mot deg, enten det gjelder kontraktsbrudd eller på annen måte; Og/eller

(g) suspendere eller slette kontoen din på nettstedet vårt.

14.2 Der vi suspenderer eller forbyr eller blokkerer din tilgang til nettstedet vårt eller en del av nettstedet vårt, må du ikke gjøre noe for å omgå slik suspensjon eller forbud eller blokkering (inkludert uten begrensning å opprette og / eller bruke en annen konto).

Nettsted

15.1 Vi garanterer ikke at tjenestene skal fungere uten avbrudd eller feil. Spesielt kan bruken av nettstedet avbrytes når som helst med henblikk på vedlikehold, oppdaterte eller tekniske forbedringer eller for å utvikle innholdet og / eller presentasjonen.

15.2 Smarttelefonapplikasjoner er kun tilgjengelige for våre medlemmer i besittelse av smarttelefonhåndsett, og internettilgang er nødvendig.

Variasjon

16.1 Vi kan revidere disse vilkårene og betingelsene fra tid til annen.

16.2 De reviderte vilkårene og betingelsene skal gjelde for bruk av nettstedet vårt fra datoen for publisering av de reviderte vilkårene på nettstedet, og du frasier deg herved enhver rett du ellers måtte ha til å bli varslet om, eller samtykke til, revisjoner av disse vilkårene. Vi vil gi deg skriftlig varsel om enhver revisjon av disse vilkårene, og de reviderte vilkårene og betingelsene vil gjelde for bruken av nettstedet vårt fra datoen vi gir deg et slikt varsel; Hvis du ikke godtar de reviderte vilkårene, må du slutte å bruke nettstedet vårt.

16.3 Hvis du har gitt ditt uttrykkelige samtykke til disse vilkårene, vil vi be om ditt uttrykkelige samtykke til enhver revisjon av disse vilkårene og betingelsene; og hvis du ikke gir ditt uttrykkelige samtykke til de reviderte vilkårene innen en periode som vi kan spesifisere, vil vi deaktivere eller slette kontoen din på nettstedet, og du må slutte å bruke nettstedet.

Oppdrag

17.1 Du godtar herved at vi kan tildele, overføre, underkontraktere eller på annen måte håndtere våre rettigheter og/eller forpliktelser i henhold til disse vilkårene og betingelsene – forutsatt, hvis du er forbruker, at en slik handling ikke tjener til å redusere garantiene som er til fordel for deg i henhold til disse vilkårene.

17.2 Du kan ikke uten vårt forutgående skriftlige samtykke tildele, overføre, underkontraktere eller på annen måte håndtere noen av dine rettigheter og/eller forpliktelser i henhold til disse vilkårene.

Atskilt ugyldighet

18.1 Hvis en bestemmelse i en kontrakt i henhold til disse vilkårene og betingelsene anses av en domstol eller annen kompetent myndighet for å være ulovlig og/eller ikke kan håndheves, vil de andre bestemmelsene fortsette å gjelde.

18.2 Hvis en ulovlig og/eller ikke håndhevbar bestemmelse i en kontrakt i henhold til disse vilkårene og betingelsene ville være lovlig eller rettskraftig hvis en del av den ble slettet, vil den delen anses å være slettet, og resten av bestemmelsen vil fortsette å gjelde.

Tredjeparts rettigheter

19.1 En kontrakt i henhold til disse vilkårene og betingelsene er til vår fordel og din fordel, og er ikke ment å være til fordel for eller håndheves av noen tredjepart.

19.2 Utøvelsen av partenes rettigheter i henhold til en kontrakt i henhold til disse vilkårene og betingelsene er ikke underlagt samtykke fra noen tredjepart.

Hele avtalen

20.1 Med forbehold for punkt 12, skal disse vilkårene og betingelsene, sammen med nettstedets vilkår og betingelser, våre retningslinjer for personvern og informasjonskapsler, utgjøre hele avtalen mellom deg og oss i forhold til din bruk av nettstedet vårt og skal erstatte alle tidligere avtaler mellom deg og oss i forhold til din bruk av nettstedet vårt.

Lov og jurisdiksjon

21.1 En kontrakt i henhold til disse vilkårene skal styres av og tolkes i samsvar med loven.

21.2 Eventuelle tvister knyttet til en kontrakt i henhold til disse vilkårene skal være underlagt den eksklusive jurisdiksjonen til Norges domstoler.

Lovbestemte og forskriftsmessige opplysninger

22.1 Vi vil ikke sende inn en kopi av disse vilkårene og betingelsene spesifikt i forhold til hver bruker eller kunde, og hvis vi oppdaterer disse vilkårene, vil versjonen du opprinnelig avtalte ikke lenger være tilgjengelig på nettstedet vårt. Vi anbefaler at du vurderer å lagre en kopi av disse vilkårene og betingelsene for fremtidig referanse.

22.2 Disse vilkårene og betingelsene er kun tilgjengelige på engelsk.

Våre detaljer

23.1 Dette nettstedet eies og drives av Emerald-media

23.2 Vi er registrert i Norge

23.4 Du kan kontakte oss via e-post til info@aspie-singles.com

Kontakt oss

Hvis du er nysgjerrig på om det er medlemmer av et bestemt kjønn som bor i et bestemt område, anbefaler vi deg å registrere deg for en gratis konto. Vi har dessverre ikke ressurser til å behandle slike forespørsler.

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes

New Report

Close